2017 Euroleague Final Four İstanbul’da

1365
2017 Euroleague Final Four İstanbul’da

2016 Euroelague Final Four organizasyonun Berlin’e verildiğin beri 2017 Euroleague Final Four’unun İstanbul’a verilmesi gerektiğini her fırsatta söyledik, son 14 senede bu önemli organizasyonun İspanya’ya 4 kez verilmesini eleştirdik ve Ülker Sports Arena’yı da işaret ederek 2017 Final Four organizasyonun İstanbul’da yapılması gerektiğini belirttik.

Euroleague Final Four 2017

Final Four 2017
Final Four 2017

Hatta sağdaki görsel ile beraber “Euroleague Final Four 2017 İstanbul için önümüzdeki sene Mart ayı gibi bir kampanya başlatmayı, en azından kişisel olarak Euroelague yönetimine mail atmayı düşünüyorum. Son 14 yılda 4 kez İspanya’da yapılan bir organizasyonu bizim de 2. kez hak ettiğimizi yazdım.

Euroleague, şehrin takımlarının başarısını, o şehirdeki basketbola ilgiyi ve organizasyonun başarısını mutlaka düşünüyordur ve bunların hepsi de İstanbul ve Ülker Sports Arena için de mevcut ama yine de 2016’yı alamadık ama Final Four 2017’yi İstanbul Ülker Sports Arena’ya vermeleri gerektiğini düşünüyorum.” demiştim.

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak ülkelerden birinin de Türkiye olacağının açıklanmasından sonra 2017 Euroleague Final Four’un da İstanbul’da düzenlenecek olması bizim için güzel bir haber.

Euroleague Final Four 2017 Nerede

Euroleague yönetiminden resmi bir açıklama gelmemesine rağmen, tüm şartlar değerlendirildiğinde Final Four 2017 için ev sahibi çok büyük ihtimalle İstanbul olacak diyebiliriz.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 2017 yılında Turkish Airlines Euroleague Final Four organizasyonunun Türkiye’de olacağını açıkladı.

En son 2012’de İstanbul’da oynanan Final Four maçlarını, 5 yıl sonra yine İstanbul’da izleyebilecek olmamız çok güzel. Henüz resmi açıklama yapılmadı ama çok büyük bir ihtimalle Euroleague 2017 Final Four müsabakaları Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanacak. Daha önce NBA Global Games organizasyonu kapsamında Oklahoma City Thunder ve San Antonio Spurs gibi takımları ağırlayan Fenerbahçe Ülker Sports Arena, 2017 Euroleague Final Four’a da ev sahipliği yapacak.

Euroleague Final Four biletleri hakkında detaylı bilgi için 2017 Final Four Biletleri Satışa Çıkıyor başlıklı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Euroleague Final Four 2017
Euroleague Final Four 2017
NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz