2017 Final Four Biletleri Satışa Çıkıyor

678
Final Four Biletleri
Final Four Biletleri

Bu sezon sonunda İstanbul’da düzenlenecek olan Euroleague Final Four için biletler satışa çıkıyor. 2017 Euroleague Final Four biletlerinin satışı 12 Aralık 2016 saat 14:00’te başlayacak.

Euroleague’den yapılan açıklamaya göre 2017 Final Four biletleri öncelikli olarak Euroleague takımlarının kombineli taraftarlarına, Euroleague.TV abonelerine ve son 2 sene Euroleague Basketball organizasyonu üzerinden Final Four biletleri alan taraftaralara yapılacak. Öncelikli satış 7 Aralık 2016 TSİ 17:30’da başlayacak.

Biletlerin genel satışı ise 12 Aralık Pazartesi günü Türkiye saatiyle 14:00’te başlayacak.

Euroleague Final Four organizasyonu 5 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’da düzenlenecek. 18-21 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılacak organizasyona Sinan Erdem Spor Salonu’nu 2. kez ev sahipliği yapacak. Resmi olarak 2010 yılında hizmete giren salonun kapasitesi 14.867. Biletlerin %80’i genel satış ile tüm takım taraftarlarına açılacak ve Final Four’a kalmayı başarabilen 4 takım belli olduğunda da her takıma farklı kategorilerden 800’er bilet daha verilecek. Salondaki koltukların %20’si ise basın mensuplarına, sponsorlara ve yetkililere ayrılacak.

Final Four Biletlerinin Fiyatları

Euroleague, Final Four maçlarını tribünden izlemek isteyen izleyicilere 10 farklı kategoride biletler sunuyor. 4 maçı da kapsayan Final Four biletlerinin fiyatları 195 euro ile 545 euro arasında değişmekte. Bir başka deyişle Euroleague Final Four biletlerinin fiyatları 740 TL ile 2068 TL arasında değişiyor.

Eğer maçları saha içinden izlemek isteyenler olursa bilet fiyatları çok daha fazla oluyor. Euroleague farklı paketlerle saha içi ve loca biletlerini de sunuyor. Bu biletler için  f4tickets@euroleague.net adresine mail atabilirsiniz.

Tribün biletlerinin resmi, satış yeri www.f4tickets.com olacak. Ayrıca Detur da Euroleague’in resmi seyahat acentası olarak çeşitli paketlerle bilet satışı yapacak. Ticket2Final ve Viagogo da bilet satışlarını resmi olarak yapabilecek. Euroleague diğer satış kanalları ve karaborsa için de taraftarları uyarıyor ve yasal kanallar haricinde bilet alanların salona alınmayacağını duyuruyor.

Bu sene Euroleague’de ülkemizi 4 takım temsil ediyor. Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank Final Four bileti kapmak için mücadelesini sürdürüyor. Umarım takımlarımızı da tüm basketbolseverlerin merakla beklediği bu organizasyonda görebiliriz.

Son şampiyon CSKA Moskova, turnuvanın en büyük favorisi konumunda. Son 2 sene üst üste Final Four’a kalma başarısı gösteren ve CSKA’ya karşı finalde son saniyede kaybeden Fenerbahçe de turnuvanın en büyük favorilerinden. Real Madrid, Olympiacos, Baskonia, Maccabi, Panathinaikos, Darüşşafaka Doğuş, Anadolu Efes ve Barcelona, Final Four’a kalmak için mücadele ediyor; diğer takımlar ise sürpriz yapmak için çaba sarfedecek.

SonPeriyot.com

 

NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz