Almanya’da MVP İsmet Akpınar Oldu

1033
İsmet Akpınar
Almanya’da MVP İsmet Akpınar Oldu

Türk asıllı guard İsmet Akpınar, Almanya Ligi BBL’in All-Star maçında MVP ödülünü kazandı.

Yabancılar Karması ile Yerliler Karması’nın karşı karşıya geldiği maç kıran kırana geçti. Normal süresi eşitlikle biten mücadelede, uzatma bölümünün ardından Yerliler Karması, Yabancılar Karması’nı 151-148 mağlup etmeyi başardı.

Türk asıllı 23 yaşındaki guard İsmet Akpınar, 30 dakika sahada kalırken; 22 sayı ve 10 asist, 3 ribaund ve 2 top çalmalık performansıyla maçın MVP’si seçildi. 

Almanya Ligi’nde Ratiopharm Ulm forması giyen 1.91 boyundaki İsmet Akpınar, genç yaşına rağmen elde ettiği başarılar ile göz dolduruyor.

İsmet Akpınar, 2016-2017 sezonunun en iyi çıkışını yapan genç oyuncusu oldu. Alman Basketbol Milli Takımında forma giyiyor.

2014 ve 2016 yıllarında Alba Berlin ile iki kez Almanya Kupası kazandı. Bir kez de Almanya ikincisi oldu. 16 ve 17 yaşlarında iki kez de Almanya’da en iyi genç oyuncu ödülünü almayı başardı.

Bu sezon Ratiopharm Ulm formasıyla EuroCup’ta Galatasaray ile oynadıkları maçta İsmet, 26 sayı kaydederek takımına galibiyeti getirmiş ve maçın yıldızı olmuştu.

İsmet EuroCup’ta bu sezon 9 maça çıkarken, ortalama 20.44 dakika sahada kaldı ve 6.6 sayı, 2.1 ribaund ve 2.3 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz