Damian Lillard, Towns-Embiid Kavgası Hakkında Konuştu

2927
Damian Lillard, Towns-Embiid Kavgası Hakkında Konuştu

NBA’de Portland Trail Blazers forması giyen yıldız oyuncu Damian Lillard, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Joel Embiid – Karl-Anthony Towns kavgası hakkında konuştu.

Kavga etmenin özellikle kendileri gibi yetişkin ve güçlü adamlar için oldukça tehlikeli olduğunu vurgulayan Lillard, olay yaratan kavga için şu ifadeleri kullandı:

“Biz basketbol oyuncularıyız, bu yüzden kavga etmememiz gerektiğini düşünmüyorum. Ama aynı zamanda insanız da ve eğer birinin size saygısızlık ettiğini düşündüğünüzde, bunun böyle bir sonuca varabileceğini – bir tür kavga ya da bir tür toplu karışıklık olabileceğini düşünüyorum.”

“Benim boks antrenmanı için yaptıklarımda, bunu bir spor olarak görüp daha çok vakit geçirdiğinizde, daha da derinde bulunuyorsunuz. Kendiniz ne kadar fazla yaparsanız, kavga etmenin ne kadar tehlikeli olduğunu anlıyorsunuz. Özellikle yetişkin adamlar için.”

“Bir basketbol maçında faule maruz kalmak ya da ne olursa olsun, bu sonuçlara değmez. Kavga tehlikelidir. Biz güçlü, profesyonel sporcularız. Yetişkin adamlarız. Bunu hiç görmemeyi tercih ederim ama bazen oluyor.”

Karl-Anthony Towns ve Joel Embiid arasında geçen kavganın ve ardından sosyal medyada devam eden tartışmanın detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz