2024 EuroLeague Final Four Programı Belli Oldu, İlk Maç Fenerbahçe Beko’nun

39
2024 EuroLeague Final Four Programı Belli Oldu, İlk Maç Fenerbahçe Beko'nun
2024 EuroLeague Final Four Programı Belli Oldu, İlk Maç Fenerbahçe Beko'nun

Turkish Airlines EuroLeague’de dün gece tamamlanan play-off serilerinin ardından Final Four’a yükselen takımlar belirlenmişti. Sezonu 1. sıradan bitiren Real Madrid, 5. sırada bitiren Olympiacos ile; sezonu 2. sırada bitiren Panathinaikos ise 6. sırada bitiren temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile eşleşti.

Euroleague tarihinde 20 kez oynanan 5 maç play-off serilerinde turu hep saha avantajı olan takımlar atlamıştı ama dün gece Fenerbahçe Beko, Monaco deplasmanında kazanarak bir ilki başararak bu dereceyi 0-20’den 1-20’ye çevirdi. Birkaç saat sonra da Olympiacos, Barcelona deplasmanında kazandı ve adını Euroleague Final Four’a yazdırdı.

Euroleague Final Four takvimi zaten belliydi. 24 Mayıs Cuma ve 26 Mayıs Pazar günü oynanacak Euroleague Final Four maçlarının programı ve maç saatleri de belli oldu. Almanya’nın Berlin şehrinde eski adıyla Mercedes-Benz Arena, yeni adıyla Uber Arena bu heyecan dolu etkinliğie ev sahipliği yapacak.

İlk Maç Fenerbahçe Beko – Panathinaikos

Yarı final maçlarının oynanacağı 24 Mayıs Cuma günü ilk maç Fenerbahçe Beko’nun olacak. Fenerbahçe Beko, Panathinaikos ile TSİ 19.00’da; Real Madrid, Olympiacos ile TSİ 22.00’de karşılaşacak. Türk ve Yunan taraftarların müthiş bir atmosfer oluşturmasını bekliyoruz.

TSİ 19:00 Panathinaikos – Fenerbahçe Beko
TSİ 22:00 Real Madrid – Olympiacos

Cuma günü oynanacak maçların ardından bir günlük ara verilecek ve 26 Mayıs Pazar günü TSİ 17.00’de üçüncülük maçı ve 20.00’de de şampiyonluk maçı oynanacak.

TSİ 17:00 Üçünlük maçı
TSİ 20:00 Final

NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz