2017 NBA Draft’larındaki Takaslar ve Hesaplar

749
2017 NBA Draft'larındaki Takaslar ve Hesaplar
2017 NBA Draft'larındaki Takaslar ve Hesaplar

Bildiğiniz gibi NBA Draftlarına sadece 2 gün kaldı. 23 Haziran Cuma günü (Perşembe gecesi) yapılacak olan draft seçimleri yaklaştıkça hesaplar netleşiyor ve NBA takasları için söylentiler artıyor. Son gelen bilgiler şöyle;

– New York Knicks GM’i Phil Jackson, Porzingis’e gelen takas tekliflerini dinlediği söyleniyor.

– Jimmy Butler’ın ise Cavs’e takas olmak için yönetime baskı yaptığı söyleniyor.

– Paul George’un Pacers’tan ayrılmak istediği biliniyor ve Lakers’a gitmeye de sıcak baktığı söyleniyor.

2 gün sonrasında Sixers, Celtics, Lakers, Suns, Bulls, Cavs, Knicks ve Pacers’ın geleceği büyük ölçüde değişecek.

Benim tahminlerim şu yönde:

– Boston Celtics, Sixers’tan aldığı pickler ile Butler’ı kovalayacak. Bunun yanında Hayward’ı free agent olarak kadrosuna katacaktır.

– Phialdelphia Sixers için her şey belli aslında. Fultz-Simmons-Embiid üçlüsü ne kadar sağlıklı kalırsa takım o kadar iyi olacak.

– Chicago Bulls, Wade ile 1 yıl daha devam edip Butler’ı takaslayarak yeniden yapılanma yoluna gidecek. Bu senaryoya karşı Wade’in çok mutlu olmayacağı biliniyor; o da gider mi belli değil.

– Indiana Pacers, Paul George’tan gelen haberle yapılanmaya bu seneden başlayıp Paul George karşısında alabildiği kadar pick ve genç oyuncularla yeni bir yapı oluşturmaya çalışacak.

– Phoenix Suns ligin en genç kadrolarından birisi, hali hazırda Booker var; 2017 NBA Draftında da üste çıkıp Lonzo Ball’u almak istiyorlar.

– New York Knicks için ne desem boş olur. Phil Jackson gitmeden sular durulmaz gibi.

– Los Angeles Lakers’ın Lonzo Ball’u alacakları tahmin ediliyordu fakat Suns’la draft haklarını değiştirip Deng veya Mozgov’un kontratını kitlerlerse 2018’de Paul George hatta LeBron James’i bile alabilirler.

– Cleveland Cavaliers, Paul George ya da Jimmy Butler ikilisinin takımlarında kalmayacağı kesinleşince iki ismi de takas etmeye çalışacaklar. Bu takasları Love’ı vermeden yapmaları imkansız gibi bir şey. Dolayısıyla Kyrie/Paul George/LeBron veya Kyrie/Butler/LeBron üçlüsü Golden State Warriors’a karşı ne denli ilaç olur bilemiyorum. Dün gece takımın GM’i David Griffin ile yollar ayrıldı. Billups’ın getirilmesi düşünülüyor. LeBron’un ise bu durumdan rahatsız olduğu söyleniyor.

Yusuf Demirci

2017 NBA Draft seçimleri şu sıralamaya göre yapılacak:

NBA Draft 2017
NBA Draft 2017
NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz