Jan Vesely, Bogdanovic Hakkında Konuştu

1106
Fenerbahçe Doğuş

Partizan ile hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe Doğuş’un Çek yıldızı Jan Vesely, Sırbistan basınına takımdan ayrılan Bogdan Bogdanovic hakkında özel açıklamalarda bulundu.

“Bogdanovic’siz oynamak biraz garip. Bogdan olmadığı için üzgünüm. Birlikte güzel günler geçirdik. Geçtiğimiz sezon birlikte büyük zaferlere imza atmıştık. Takımdan ayrılmasına üzüldüm. Ama onun için mantıklı bir karardı. NBA’de büyük şans diliyorum. Sabah erken uyanıp, maçlarını izleyeceğim. Birçok yeni oyuncumuz var, işimize odaklanmamız, kimler eksik diye düşünmememiz gerekiyor. Bogdan’a tavsiyem her gün kendini hazır tutması. Orada bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Uyum sorunu yaşamaz. Basketbol için deliriyor. Bu oyunu çok seviyor ve adeta basketbola aşık biri.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşma öncesinde, daha önce Partizan takımında yer alan Jan Vesely’e taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu ve Partizan takımı tarafından plaket ödülü verildi. Partizan’da oynanan maçta Fenerbahçe Doğuş, mücadeleden de 82-68 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Doğuş

NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz