2019 NBA Yaz Ligi Başlıyor

2176
2019 NBA Yaz Ligi Başlıyor
2019 NBA Yaz Ligi Başlıyor

Her sene olduğu gibi bu sene de NBA Yaz Ligi bu hafta başlıyor. Lige yeni seçilen yıldız adaylarını NBA öncesi izlediğimiz son yer olan Yaz Ligi’nde draft oyuncuları yanı sıra G-League ve dünyanın dört bir yanından isimler katılıyor. 15 gün sürecek ligde hangi yıldızlar oynayacağını ve maç günlerini düzenledik. 
 
Salt Lake City & California (2 – 4 Temmuz) 

Katılan takımlar: Cleveland, Memphis, San Antonio, Utah, Golden State, LA Lakers, Miami, Sacramento 

Yaz Ligi’nin ilk ayağı olan bu 8 takımlı turnuvada oldukça tanıdık ve izlemeye değer isimler var. Cleveland’da draft 5 numarası Darius Garland ve Maccabi’den tanıdığımız Yovel Zoosman forma giyecek. Memphis adına 2. sıra seçimi olan Ja Morant ameliyat sonrası rehabilitasyon sürecinde olduğu için forma giymeyecek. San Antonio’da Lonnie Walker IV ve Luka Samanic kadroda. Pek çok kişinin yakından tanıdığı Jimmer Fredette, Golden State adına oynayacak.  

Las Vegas (5 – 15 Temmuz) 

30 takımın da katılacağı bu ana ligde her takım maç yoğunluğuna bağlı olarak 12 Temmuz’a kadar 4 veya 5 maç oynayacak. Son 3 günde ise play-off karşılaşmaları var. Burada oynayacak takımların kadroları henüz belli olmasa bile kampa katılmalarını beklediğimiz ve oldukça yakından tanıdığımız birçok isim var. İşte onlardan bazıları: 
Atlanta Hawks: Deandre Hunter(Virginia), Cameron Reddish(Duke) 

Boston Celtics: Aaron Harrison(Galatasaray DS), Tacko Fall(UCF)  

Chicago Bulls: Coby White(North Carolina)  

Dallas Mavericks: Kostas Antetokounmpo  

Denver NuggetsMichael Porter Jr.  

Indiana PacersGoga Bitadze 

Milwaukee BucksThanasis Antetokounmpo(Panathinaikos) 

Minnesota TimberwolvesJarrett Culver(Texas Tech) 

New Orleans Pelicans: Zion Williamson(Duke), Jaxson Hayes(Texas) 

New York Knicks: RJ Barrett(Duke) 

Utah Jazz: Stanton Kidd(Darüşşafaka) 

Washington Wizards: Rui Hachimura(Gonzaga) 

Turnuvanın ilk gününde Zion Williamson’ın takımı New Orleans ile Barrett’ın takımı New York karşı karşıya gelecek. 6 Temmuz’da ise New Orleans Pelicans, Rui Hachimura’lı Wizards ile karşılaşacak. NBA takımlarının yanı sıra 2 milli takım da bu süreçte Amerika’ya davet edildi. Çin Milli Takımı 5 Temmuz’da Miami, 6 Temmuz Sacramento, 8 Temmuz Charlotte ve 10 Temmuz’da Milwaukee ile oynayacak. NBA takımları ile maç yapacak bir diğer ülke ise Hırvatistan. Onlar da 5 Temmuz’da Detroit, 7 Temmuz Brooklyn, 9 Temmuz Oklahoma City ve 10 Temmuz’da Dallas Mavericks ile oynayacaklar. 

Galibiyet mağlubiyet oranına göre 12 Temmuz sonrasında play-off ağacı oluşturulacak. Çeyrek final maçları ayın 13’ünde oynanacak. 14 Temmuz’da yarı final maçlarının oynanacağı ligde final maçının tarihi ise 15 Temmuz. 

NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz