THY Euroleague’den Melih Mahmutoğlu’na Özel Röportajlar

198
THY Euroleague'den Melih Mahmutoğlu'na Özel Röportajlar

Turkish Airlines Euroleague, geçtiğimiz günlerde temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun kaptanı ve tecrübeli oyuncusu Melih Mahmutoğlu’na özel röportajlardan oluşan bir video hazırladı.

Melih Mahmutoğlu’nun kaptanlığı ve liderlik özellikleri üzerine, Fenerbahçe Beko oyuncularından Derrick Williams ve Tarık Biberovic’in yanında koç Zeljko Obradovic’in de görüşlerine yer veriliyor.

Zeljko Obradovic : Birini kendi isteğinizle lider olarak seçemezsiniz. Karakterinde liderlik özelliği bulunması gerekir.

Derrick Williams : Melih, harika biri. Onu için kötü şeyler söyleyemeyeceğim. O, bizim her zaman yanımızda. Çok çalışıyor. Büyük maçların oyuncusu. Takıma çok şey katıyor. 

Tarik Biberovic : Bir takıma bakacak olsanız ilk olarak kaptanına bakarsınız. O hem çok iyi bir insan hem de çok iyi bir kaptan.

Melih Mahmutoğlu : Tabii kaptan olmak hem saha içinde hem de saha dışında takımın her ihtiyaç anında yanlarında olmaktır . Ama bana göre kesinlikle saha içinde takımı toparlamak ve takımına en  çok ihtiyaç duyduğu zaman, takımına en iyisini vermektir. Bunun için hem iyi günde hem kötü günde, zor zamanlarda elimden geleni yapıyorum. Fenerbahçe gibi bir kulüpte kaptan olmak onur verici.

Derrick Williams : Koç, takımda en sert ona davranır. Bilirsiniz o kaptan ve bence de öyle olmalı. O her zaman daha iyi olmak için çabalıyor. 

Zeljko Obradovic : O Fenerbahçe’nin kaptanı. Ve ona durmadan kaptan olmanın ne demek olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Melih, 7 yıl boyunca oyuncum olan tek oyuncu. Özel bir ilişkimiz var. 

Melih Mahmutoğlu : Çok özel bir bağımız var. Baba ve oğul gibiyiz. Bana çok şey öğretti. Sadece basketbol hakkında da değil hayata dair de çok şey öğrendim. Hiçbir zaman yenilmeyi, kaybetmeyi kabul etmedik. Bence bu işin anahtarı da bu.

Kaptan Melih, şu anda THY Euroleague 2019-2020 sezonunda 19 maçta 17.6 dakika ortalama süre alarak 6.8 sayı, 0.8 ribaund ve 0.5 asist ortalamalarıyla mücadele etmekte.

Kaynak Video:

NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz