Nowitzki: “Doncic Hakkında Yanılmışım”

2678
Nowitzki: "Doncic Hakkında Yanılmışım"

Dallas Mavericks efsanesi Dirk Nowitzki, Luka Doncic’in geçtiğimiz sezon yılın çaylağı ödülünü kazandıktan sonra, NBA’deki 2. yılında tökezleyeceğini düşünmüş.

Luka Doncic 2019-2020 sezonuna beklenilenin çok daha üstünde, muhteşem bir giriş yaptı. Henüz 20 yaşındaki yıldızın adı bu yıl gösterdiği üst düzey performans ile MVP adayları arasında anılıyor. Öyle ki, Mavericks’in efsanesi Dirk Nowitzki bile, geçtiğimiz yıl birlikte forma giydiği Doncic’ten böyle bir performans beklemiyormuş.

“Dürüst olmak gerekirse, buradaki 2. yılında daha sert bir geçiş yaşayacağını düşünmüştüm. Geçen yıl tüm triple-double’ları olağanüstü olaylardı. Bu sezon çok daha üzerine gelineceğini düşünüyordum, ama o daha da iyi oldu.”

“Yani bu noktada yanılmışım. Ben hatalıydım. Sanırım uzmanlar bile yanlış olabiliyor. O gerçekten harika görünüyor. Bütün bir ay boyunca triple-double ortalama tutturması inanılmaz ve bu çocuk henüz 20 yaşında, bu yüzden bu takımın sınırı, gökyüzü… ”

Luka Doncic 2019 -2020 sezonunda 30.6 sayı, 9.9 ribaund ve 9.6 asist ortalamaları ile muhteşem bir sezon geçiriyor. Takımı Dallas Mavericks ise 13 galibiyet, 6 mağlubiyet ile Batı Konferansında 4. sırada yer alıyor. Mavericks en son 2015-2016 sezonunda playoff yapabilmişti.

NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz