Son Periyot

THY Euroleague’de 26. Hafta MVP’si Alexey Shved (Video)

Turkish Airlines Euroleague’in 26.haftasında Rus ekibi Khimki Moskova, evinde Fransız ekibi Asvel’i konuk etti. Khimki Moskova, karşılaşmayı 108-79’luk skorla kazanmayı başardı. Khimki Moskova, aldığı bu galibiyet sonucu ligde 12 galibiyet, 14 mağlubiyet ile 7.sırada yer aldı.

Khimki Moskova’nın yıldız oyuncusu Alexey Shved, Asvel karşısında gösterdiği performans ile THY Eurolaegue’in 26. haftasında en değerli oyuncu seçildi. Alexey Shved, Fransız ekibi Asvel karşısında 31 dakika süre aldı ve 5/7 ikilik, 1/2 üçlük, 4/4 serbest atış oranları ile 24 sayı kaydetti. Bunun yanında 1 ribaund, 3 top çalma, 1 top kaybı ve 13 asist ile takımının maçı kazanmasında önemli rol oynadı. Alexey Shved, gösterdiği bu performans ile 37 verimlilik puanı toplayarak bu hafta en yüksek değere ulaşan oyuncu oldu.

Temsilcimiz Anadolu Efes’te forma giyen Vasilije Micic ise Alba Berlin karşısında gösterdiği performans ile Alexey Shved’in arkasında kaldı. İstanbul ekibi Anadolu Efes’in, Alba Berlin’i 86-99’luk skorla yendiği maçta Vasilije Micic, 4/5 ikilik, 2/2 üçlük, 9/9 serbest atış oranları ile 23 sayı kaydetti. Bunun yanında 5 ribaund, 9 asist, 2 top çalma ile takımının galibiyete uzanmasına büyük katkı sağladı. Vasilije Micic, gösterdiği bu performans sonucunda THY Euroleague’in 26.haftasında Alexey Shved’den sonra 35 verimlilik puanı ile haftanın ikinci en yüksek değere ulaşan oyuncusu oldu.

Exit mobile version