Son Periyot

NBA’deki Temsilcilerimizin Haftalık Performansı (31 Ocak-6 Şubat)

NBA'deki temsilcilerimizin haftalık performansı (31 Ocak - 6 Şubat)

Alperen, Pelicans’a karşı ilk beş başladı; Cedi, Indiana karşılaşmasında alev aldı. Sakatlıktan dönen Furkan Korkmaz, 17 dakika sahada kaldı. Ömer Faruk, yine beklediği süreleri bulamadı. NBA’de forma giyen temsilcilerimizin haftalık performansı sizlerle!

Alperen Şengün

Houston Rockets, bu hafta 4 maça çıkarken bu karşılaşmaların 3’ünden mağlubiyetle ayrıldı. Alperen Şengün, Pazar gecesi oynanan New Orleans Pelicans karşılaşması ile NBA kariyerinde üçüncü kez ilk beşte karşılaşmaya başladı.

Haftalık ortalamaları: 22.75 dakika, 8.5 sayı, 5 ribaund, 2.25 asist, %32.5 FG

Cedi Osman

Cedi Osman ve Cleveland Cavaliers, bu hafta dört karşılaşmaya çıktı. Bu süreçte Houston Rockets’a mağlup olan Cavs, haftayı 3 galibiyet ile kapattı. Pazar gecesi oynanan Indiana Pacers karşılaşmasında alev alan Cedi Osman, ismini LeBron James ile aynı tahtaya yazdırmayı başardı.

Haftalık ortalamaları: 11.75 sayı, 2.1 asist, 2 ribaund, %33.8 FG, %28 3FG

Furkan Korkmaz

Sakatlığı nedeniyle bu hafta oynanan 3 karşılaşmayı kaçıran Furkan Korkmaz, Pazar gecesi oynanan Chicago karşılaşması ile parkelere geri döndü.

Ömer Faruk Yurtseven

Miami Heat bu hafta üç karşılaşma oynadı; Ömer Faruk, sadece Charlotte Hornets karşısında süre buldu. 3 dakika sahada kalan milli oyuncumuz, istatistik kağıdını maalesef dolduramadı.

Exit mobile version