Son Periyot

James Harden, Golden State Warriors Hakkında Konuştu

James Harden, Golden State Warriors Hakkında Konuştu

Geçen sezon gösterdiği performans ve kırdığı rekorlarla NBA tarihine geçen Houston Rockets’ın yıldızı James Harden, birçok oyuncusu ile yollarını ayıran ve yeni bir kimliğe bürünen Golden State Warriors’u değerlendirdi.

Golden State Warriors bu sezon ne yapacağı en çok merak edilen takımların başında geliyor. Zira Kevin Durant gibi bir süper yıldızı kaybetmenin yanı sıra Andre Igoudala ile de yollar ayrıldı. Klay Thompson’ da sakatlığı nedeniyle uzun bir süre parkelerden uzak kalacak.

James Harden tüm bu olumsuzluklara rağmen Golden State Warriors’un favoriler arasında görülmemesinin aptallık olacağını söyledi. Yıldız oyuncu verdiği röportajda, ”Onları görmezden gelemezsiniz, evet önemli oyuncuları kaybettiler ama hala Big Three’ye sahipler ve iyi bir kadroları var. Bu yüzden onlarla karşılaşacağım için heyecanlıyım” dedi.

Batı Konferası’ndaki diğer takımların yaptığı hamleleri de değerlendiren Harden, ”Kime karşı oynadığımız bizim için fark etmez. Çok çok iyi bir takımız ve evimize şampiyonluk getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version