Son Periyot

Chris Singleton: “Şampiyonluk için Mücadele Edeceğiz.”

Anadolu Efes’in düzenlediği medya gününde Chris Singleton, NF ve Son Periyot takipçilerine samimi bir röportaj verdi. İşte yıldız oyuncunun keyifli röportajı sizlerle.

İstanbul harika bir şehir, geçen sene hem İstanbul’u hem de Efes’i çeyrek finalde yakından gördüm. Bu takımın ve kulübün bir parçası olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Yeni maceralar için ve kazanmak için hazırım.

Çok heyecanlıyım. Atmosfer, koç, takım gerçekten harika. Evet hedeflerimiz gayet yüksek. Harika bir ortam var takımda. Kim olduğumuzu biliyoruz, her zaman daha iyi olmak için çalışacağız. En yüksek seviyede şampiyonluk için mücadele edeceğiz.

Final Four’da bulunmak çok özel. Özellikle ilk yılımı söyleyebiliriz. Buradaki basketbolu, Euroleague’in en yüksek noktasını gördüm. Bunun bir parçası olmak harikaydı.

Onlar için hatta Avrupa basketbolu için iyi bir atılım. Bu yaz çok para harcadılar ve paralelinde iyi bir kadro kurdular. Onlar ile karşılaşmak iyi bir deneyim olacak.

Gittikçe daha iyiye gidiyor. Daha çok NBA oyuncusu da geliyor. İyi isimler, yıldız adayları çok fazla. Heyecan ve mücadele de artıyor.

Jan Vesely ile Wizards’ta 3 yıl beraber oynadık. Yakın arkadaşız diyebilirim. Derrick’i kolejden ve NBA’den biliyorum. Obradovic ile de defalarca konuştuk. İleride kesinlikle Hall Of Fame olacak. İyi takımlar ve iyi bir sistemleri var. Kazanmak için oynuyorlar.

Evet hatta daha 1 hafta önce konuştuk. Kendisi şu an evde dinleniyor. Belki NBA’e geri döner. Arkadaşlığımız çok iyi. Çin’de de birlikte oynayıp başarılar kazandık. İletişim ve fikir alış verişimiz her zaman var.

Sanırım asla pes etmemek. Her zaman bir yol, bir çözüm bulmak. İlerlemeyi ve gelişmeyi asla bırakmamak.

Evet tam bir spor fanıyım. Basketbol, Beyzbol, Futbol, Amerikan Futbolu mümkün olduğunca takip ediyorum.

NFL’de Atlanta Falcons ve Baltimore Ravens’ı tutuyorum. Bu hafta ikisi de kaybetti. Özellikle Atlanta iki senedir iyi gitmiyor. Ama her şey daha iyi olacaktır. Julio Jones çok iyi bir oyuncu Fantasy futbolda hep en iyi. ( Julio Jones’u sormam üzerine.)

Karşısında oynadığım en iyisi Carmelo Anthony diyebiliriz. Prime döneminde onu birebirde savunmak imkansızdı. Takım arkadaşı olarak da Ariza diyebilirim. Bana basketbol hakkında çok şey gösterdi. Yazları da fırsatımız olursa görüşüyoruz.

Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Daha iyi olmak için sürekli çalışıyorum. Bu yıl kazanmak için oynayacağız ve bunu başaracağız.

Kendisine röportaj için teşekkür ediyor, bu sezon için Singleton ve Anadolu Efes’e başarılar diliyoruz.

Exit mobile version