Son Periyot

Beşiktaş Rahat Kazandı

Beşiktaş Sompo Japan

Basketbol Süper Ligi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 7. hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 94-83 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 4’e çıkardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Kara Kartal, ilk 4 dakikayı 12-4 periyodu ise 26-19 önde kapattı. Buva’nın pota altından bulduğu sayılarla farkı azaltmaya Boz Baykuşlar karşısında Diebler ile dış atışlarda etkili olan Siyah-Beyazlı ekip, ilk periyodu 26-19 önde tamamladı. İkinci periyoda iyi başlayan İstanbul Büyükşehir, bir ara farkı 4 sayıya kadar indirsede, Ufuk Sarıca’nın öğrencileri soyunma odasına 48-41 önde gitmeyi başardı.

Maçın 3. periyodu karşılılı basketlerle başladı. Farkı çift hanelere çıkaran Beşiktaş yaptığı top kayıpları ile farkın 4’e inmesine engel olamazken 3. periyoda 73-61 önde girdi. Son çeyreğe etkili başlayan Siyah-Beyazlılar, Strawberry’nin dış atışları ile farkı açtı ve kalan bölümde de oyunun kontrolünü elinde bulundurarak sahadan 94-83 galip ayrıldı.

Beşiktaş adına Strawberry 25, Diebler 18 sayı ile yıldızlaşırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ise Thompson 14, Bircevic 15 sayı üreterek takımının en skorerleri oldular.

Mertcan Polat

Exit mobile version