Son Periyot

Anadolu Efes Maccabi Tel-Aviv deplasmanında kayıp

Turkish Airlines EuroLeague’de Anadolu Efes, normal sezonun 14. maçında Maccabi Playtika Tel-Aviv’in Aleksandar Nikolic Spor Salonu’nda konuğu oldu.

Maçın ilk çeyreğinde oyunda daha etkili olan Maccabi, ilk 10 dakikayı 29-20 önde tamamladı. Ancak gardlarının etkili oyunuyla Efes, ikinci çeyrekte maça ağırlığını koydu ve bu çeyrek içinde toplam 28 sayı kaydetti. Lacivert-beyazlılar devre arasına 48-45 üstün girdi. Çekişmeli geçen üçüncü çeyrekte ev sahibi takım, son 10 dakikaya 66-64 önde girdi. Dördüncü çeyrekte oyunda istediği hakimiyeti sağlayamayan Efes, mücadeleden 95-86 mağlup ayrıldı.

Bu sezon EuroLeague’deki 7. yenilgisini alan Anadolu Efes’te maçın en skorer ismi Darius Thompson 22 sayı ve 7 asistle oynarken, Mike Daum 20 ve Shane Larkin 17 sayı ile mücadele etti. Tyrique Jones ise 12 sayı ve 16 ribaundla double double yaptı. Maccabi Playtika Tel-Aviv’de Lorenzo Brown, 21 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

Anadolu Efes, EuroLeague normal sezonundaki 15. maçında, 20 Aralık Çarşamba günü, Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak.

Exit mobile version