Son Periyot

NBA All Star’da İlk Beşler Belli Oldu!

NBA All Star

NBA All Star'da kadrolar şekilleniyor.

Herkesin merakla beklediği NBA-All Star ilk beşleri açıklandı.

Bu sezon format değişikliğine gidilen All-Star etkinliğinde Doğu ve Batı karmalarının birer kaptanı olacak. Taraftar,oyuncular ve basın mensuplarının oyları sonucunda Lebron James Doğu Karmasının, Stephen Curry ise Batı Karmasının kaptanı oldu.

Doğu Karması’nda ilk beşe çıkacak diğer isimler ise Boston Celtics’den Kyrie Irving,Milwakuee’den Giannis Antetokounmpo,Toronto Raptors’dan Demar DeRozan ve ilk kez All-Star heyecanı yaşayacak olan Joel Embiid.

Batı Karması tarafında ilk beş başlayacak oyuncular ise Houston Rockets’dan James Harden,Golden State’den Kevin Durant,New Orleans Pelicans’ın kuleleri Anthony Davis ve DeMarcus Cousins.

Önce kaptanların All-Star maçlarında nasıl performans gösterdiklerine bakalım:

1-Lebron James : ‘’King’’ kariyerinde 14.kez bu organizasyona katılıyor. İlk All-Star deneyimini 2004 yılında yaşayan yıldız oyuncu şu ana kadar oynadığı on üç maçta da adından oldukça söz ettirdi ve 2 kez MVP ödülünü almayı başardı. En başarılı performansını 2011 yılında ortaya koyan James,o maçta 36 sayı,6 ribaund ve 7 asistle oynamıştı. Geçtiğimiz sene ise 23 sayıyla mücadele etmişti.

2- Stephen Curry : Golden State’in yıldızlarından olan Curry bu heyecanı 5.kez yaşayacak. İlk deneyimini 2013 yılında yaşayan Steph,üst üste dördüncü kez All-Star seçiliyor. En iyi maçını 2015’de 26 sayı atarak çıkaran Curry,geçtiğimiz seneki organizasyonda ise rakip potaya 21 sayı bıraktı.

DOĞU KARMASI

BATI KARMASI

Exit mobile version