2015 Final Four Eşleşmeleri ve Maçların Tarihleri

1036
Final Four 2015 Eşleşmeleri ve Tarihleri
Final Four 2015 Eşleşmeleri ve Tarihleri

Euroleague Final Four eşleşmeleri ve maçların oynanacağı tarihler daha önceden belirleniyor. Final Four eşleşmeleri takımların Top 16 gruplarındaki sıralamalara göre belirleniyor, takımlar sıralamalara göre playoff serilerini oynuyor ve kazanan takımlar eşleşiyor. Daha önce Euroleague Playoff ve Final Four Eşleşmeleri sayfasında detaylı olarak eşleşme kurallarını anlatmıştık, bir kez de tekrarlamakta fayda var.

Euroleague playoff ve final four eşleşmelerinde kura yok ve aynı ülke takımları eşleşemez diye bir kural da yok.

Euroleague Final Four Eşleşmeleri 2015

Final Four’a kalan ilk takım Maccabi Electra’yı 3-0 ile geçen Fenerbahçe Ülker oldu. Fenerbahçe Ülker’den sonra dün CSKA ve bugün de Real Madrid ile Olympiacos Final Four 2015’e kalan takımlar oldular.

Final Four 2015 Eşleşmeleri ve Tarihleri
Final Four 2015 Eşleşmeleri ve Tarihleri

Fenerbahçe Ülker’in Final Four’daki rakibi Real Madrid oldu.

Euroleague Final Four eşleşmeleri tek maç üzerinden oynanacak ve 15 Mayıs’taki maçlarını kazanan takımlar finale yükselecekler. Euroleague finali ise 17 Mayıs Pazar günü oynanacak. Euroleague Final Four’da 15 Mayıs’ta Real Madrid-Fenerbahçe Ülker ve CSKA Moskova-Olympiacos maçları oynanacak. İlk gün galip gelen takımlar 17 Mayıs Pazar günü final maçında şampiyon olmak için mücadele edecekler.

15 Mayıs 2015 Cuma

Saat 19:00’de CSKA Moskova – Olympiacos (Lig TV3 kanalında)

Saat 22:00’de  Fenerbahçe Ülker – Real Madrid (Lig TV3 kanalında)

Güncelleme : 17 Mayıs Pazar günü saat 18:00’de Fenerbahçe Ülker ile CSKA Moskova 3.’lük için; saat 21:00’de Real Madrid ile Olympiacos şampiyonluk için mücadele edecek. 2 maçı da Lig TV3 canlı yayınlayacak.

Güncelleme : CSKA Moskova , Fenerbahçe Ülker’i yenerek 3. oldu ve final maçında da Olympiacos’u yenen Real Madrid şampiyon oldu.

Bahis sitelerine göre en büyük favori Real Madrid, 2. CSKA Moskova ve 3. ise Fenerbahçe Ülker olarak görünüyor. Real Madrid’in şampiyonluğuna 2,1; CSKA Moskova’nın şampiyonluğuna 2,5,  Fenerbahçe Ülker’in şampiyonluğuna 5 ve Olympiacos için de 8 oranları veriliyor.

Final Four maçlarının hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını Fenerbahçe Ülker-Real Madrid Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta konusunda bulabilirsiniz.

Final Four Maçları Hangi Kanalda Saat Kaçta
Final Four Maçları Hangi Kanalda Saat Kaçta
Euroleague Final Four Maçları
Euroleague Final Four Maçları
NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

1 Yorum

  1. Anaodolu Efes’in özellikle de serinin 2. maçını kaybetmesine üzülmemek elde değil. 3. periyodun sonuna doğru 17 satı öndeyken o maçı vermesek yarın İstanbul’daki maçta final four’a kalmak için mücadele ediyor olacaktık. Şimdi seriyi tekrar Madrid’e taşımak için oynayacağız. Bence yarın maçı alıp seriyi 2-2’ye getireceğiz ama Madrid’deki maç çok baskılı geçecek. Oradaki maç için de Ivkovic’e güveniyorum, takımı en iyi şekilde hazırlayacaktır. Anadolu Efes turu geçebilir bence. 2 takım arasında çok büyük farklar yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz