Datome’den Antic’e Veda

557
Fenerbahçe Doğuş

Fenerbahçe Doğuş’un tecrübeli ismi Pero Antic’in takımdan ayrılmasının ardından Gigi Datome, kişisel Instagram hesabından eski takım arkadaşına uzun ve duygusal bir veda mesajı yayınladı. THY Euroleague şampiyonluğunun ardından Datome kendisiyle özleşen saçlarını yakın arkadaşı Antic’e kestirmişti.

Datome’nin duygu yüklü veda yazısı;

“Arkadaşlar bu mesajı yazmadan önce şunu bilmelisiniz: Ekpe ya da Bogdan için böyle bir mesaj yazdığımda ya da herhangi bir kişiyi, hayvanı, şehri ya da durumu övdüğümde Pero hemen bana bir mesaj gönderir ne kadar yalancı olduğumu, yazdıklarımın tek kelimesine bile inanmadığını söylerdi. Ona göre ben böyle şeyleri sadece insanları mutlu etmek için söylüyorum!

Ama şimdi senin sıran Pero! Ve mutlu olur musun, olmaz mısın umurumda da değil!

Çünkü artık soyunma odasındaki yerimi işgal etmeyecek, sakalımı çekmeyecek, güzelim saçlarımı kesemeyecek, kitap okurken beni rahatsız etmeyecek, herkesin paylaştığı alanları zehirleyemeyeceksin. Ve artık seni salona bırakmak zorunda da değilim!

Ama… Evet, bir ama var.

Tam bir galip ve inanılmaz bir takımdaştın! Antrenmanlar ve seyahatler sen sürekli konuşmadığın ve insanlarla dalga geçmediğin zaman eski tadını vermeyecek. Sahip olduğum en iyi arkadaşlarından birisin!

Seni deli gibi özleyeceğim dostum!”

Fenerbahçe

NBA\'de Günün Sonuçları ve Maç Programı
NBA maç sonuçları ve TV programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz